FOTOGALERIE O mică plimbare la zoo

FOTOGALERIE O mică plimbare la zoo

Inaugurare-zoo6-oct-2014-22Dacă vreți să profitați de una dintre ultimele zile călduroase ale acestui an și vreți să faceți o plimbare de câteva ceasuri, atunci Grădina Zoologică poate fi o soluție la îndemâna tuturor.

Iată ce puteți admira astăzi la Grădina Zoologică din cartierul Noua.

CLICK pe poze pentru a se mări! © newsbv.ro

Loading...
 1. Gradina Zoologica nu arata deloc rau. Sigur, mai sunt lucruri de pus la punct, dar pana acum e bine.

  Puncte in minus:
  – locuri de parcare foarte, foarte putine (se poate parca si in parcarea lacului si apoi sa mergi cateva minute pe jos, dar si acolo se umple repede avand in vedere ca Park Aventura e in zona)
  – nu se face absolut nici o verificare a numarului de persoane care intra.

  Doua puncte in minus care nu tin de organizatori
  – „gibonii” pentru care semnul „Va rugam nu hraniti animalele” este complet inutil.
  – bunicii si parintii care sunt complet inconstienti lasand copiii sa se apropie prea mult de orice gard, chiar si acolo unde nu sunt garduri suplimentare de protectie (in zona lamelor si a cerbilor)

  Reply
 2. Unde se poate face o plangere?
  Prea multi arunca gunoaie, mancare si agita animalele. Daca zici ceva femeii care pazeste pe acolo… degeaba. Este singura si parca se lupta cu morile de vant, n-are cum sa acopere tot terenul singura. Trebuie mai multi oameni la paza. Mai ales la cati merg la zoo, cozi de sute de persoane.

  Reply
 3. Cele comentate mai sus ,tin de EDUCATIA cetateanului roman !!!!

  Reply
  • De asta am si spus ca 2 puncte nu tin de organizatori, DAR organizatorul ar putea foarte frumos sa il ia de mana pe cel care hraneste animalele, de exemplu, si sa il scoata afara din zoo.
   Sigur, individul va face ca animalele de acolo, ca doar el a platit 10 lei si ca are dreptul sa faca si sa dreaga bla bla, dar cateva exemple de felul asta ar mai educa si alte specimene. 🙂

   Reply
  • Educatia se face si prin impunerea legilor, cum e in majoritatea tarilor. Acolo se aplica legea, de aceea lumea le respecta.

   Daca s-ar aplica cateva sanctiuni la cei care incalca regulile de la Zoo atunci lumea le-ar respecta stiind ca vor exista consecinte.

   Reply
 4. Sunt complet dezamagit de cum arata gradina cea „noua” Zoo,, Dupa o lansare cu surle si trambite,macar de era campanie pt primarie,intelegeam…
  Nu este deschis Planetarium,desi s,a zis ca este,la fel locul serpilor si al pasarilor,arata bine din afara,dar inauntru nimica.
  Nu sunt toalete si pe drum – traseu,era asa de scump,de pus pe traseu toalete din acelea „eco” sau de berar,de e va mai usor,la cate miliarde ati papat pe „amenajari”??!?
  Ce pot zice,da,tigrii si leii pot fi vazuti de sus,dar mediul lor naturala si spatiul era mult mai bun inainte ,desi era in pantA.
  Rusine Scripcare,sa imi dai 10 lei inapoi,Hotule!

  Da,copiii se bucura,ca s-a deschis,dar am auzit zeci de pareri dezamagitoare,ma altur lor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.