Valentin Șoneriu, „omul” lui Tăriceanu de la Brașov

Valentin Șoneriu, „omul” lui Tăriceanu de la Brașov

valentin soneriuValentin Şoneriu este președintele filialei Brașov a Partidului Liberal Reformator (PLR). De asemenea, el a fost ales in conducerea Partidului Liberal Reformator.

Filiala Braşov a PLR a reuşit să strângă în doar câteva zile peste 150 de adeziuni, în majoritate din rândul foştilor membri PNL şi a avut o reprezentare de 37 de delegaţi la Congresul din 1-2 august 2014.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, în ultimele zile „mai mulţi alesi locali din judeţ si-au exprimat intenţia de a adera la PLR, printre ei regăsindu-se şi un consilier municipal din Braşov”.

Printre demisiile din PNL Braşov, se regăsesc si cele ale unor membri refondatori din 1990, liberali prin vocaţie, tradiţie si convingeri, se mai arată în comunicatul de presă.

Valentin Şoneriu este om de afaceri si a devenit membru PNL în anul 2007. A ocupat funcţia de consilier județean în mandatul 2008 – 2012, precum şi în perioada iulie 2012 – ianuarie 2013, când a părăsit Consiliul Judeţean Braşov pentru a se alătura echipei ministeriale a Guvernului USL, ca secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. A ocupat această poziţie pana la ieșirea de la guvernare a PNL.

Totodată, Valentin Şoneriu, a fost președintele executiv al Tineretului Național Liberal din 2012, iar în iunie 2013 a fost ales şi vicepreședinte al Organizației Municipale Braşov a PNL.

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales preşedinte al PLR cu 1167 de voturi „pentru” din 1183 voturi valabil exprimate. Totodată, a fost aleasă şi structura de conducere a PLR, formată din 19 vicepreşedinţi şi 27 de membri ai Biroului Politic Central. Printre membrii BPC, se numără şi preşedintele PLR Braşov, Valentin Şoneriu, care a obţinut 1112 voturi.

Loading...
  1. Nu cred ca vreun consilier municipal ar face miscarea asta!

    Reply
  2. E clar ! PLR nu va avea sanse de succes cu poponarul asta ! Macar s-a facut curatenie in PNL

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.