Lupii liberi fac spectacol pe două roți la Râșnov

Lupii liberi fac spectacol pe două roți la Râșnov

motocicletaFestivalul Moto Lupii Liberi” va avea loc în perioada 25-27 Iulie, în incinta Hanul Lupilor din Rasnov.

Entuziaștii, cât și posesorii de motoare, sunt așteptați să petreacă un weekend de muzică, grătare, muzică live și nenumarate concursuri.

Toata lumea e așteptată să vadă demonstrații și concursuri de motoare și nu numai, muzică live, să degustăm împreună berbecuți la proțap precum și cele mai alese vinuri din gama Cotnari.

Tot felul de concursuri (de la wet-tshirt la concursuri de băut) vor face ca aceste zile să fie extrem de interactive, iar serile ne vom strange în jurul scenei și al focurilor de tabără.

Perfecțiunea germana va fi prezentata în toate variațiunile prezente pe două roți  prin Automobile Bavaria. Motocicletele BMW, vă așteaptă în cadrul Festivalului Moto Lupii Liberi să le vedeți, să le conduceți și să vă facă să vă doriți doar un drum liber, cu asfalt uscat înaintea voastră.

Pe scena vor urca căntăreți de muzica folk, rock și cover-uri, tot ce e mai plăcut pentru suflet și pentru a ne simți bine. Berbecuții vor sfârâii la proțap, tocănița și ciorbele vor clocoti în ceaune, iar băuturile de fel și chip ne vor aștepta la bar, servite de fete frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.