VIDEO Milițian sau polițist?? Dar bătăuș sigur

VIDEO Milițian sau polițist?? Dar bătăuș sigur

politist bataus brasov„In timp ce filmam cum incercau sa indese un individ in masina de politie am fost agresat de agentul de politie (foto – n.r.) in prima faza cu spray-ul iar in a 2-a cu o lovitura de picior in cap. Mentionez ca nu am provocat agentul in niciun fel. Am fost lovit doar pentru ca ii filmam“, ne-a scris un cititor despre un incident care ar fi avut loc în urmă cu două seri, pe strada Carpaţilor.

Polițistul a fost deranjat că era filmat cu telefonul mobil și i-a „gratulat“ pe cei care i-au replicat că pot filma pentru că sunt pe domeniul public cu un „F…-vă in gura!“, după care a folosit spray-ul lacrimogen din dotare, desi nu se impunea, pentru că nu era agresat să fi nevoie de utilizarea acestuia pentru autoapărare.

In momentul in care cel afectat de gazele lacrimogene astrigat vedeti care e numarul masinii (de politie), agentul de plitie s-a intors si i-a dat cameramanului amator o lovitură de picior: „ia de-aici…“.

El ne-a remis și filmuletul pe care l-a postat pe Youtube.

numărul de înmatriculare al mașinii de serviciu a politistului

numărul de înmatriculare al mașinii de serviciu a politistului

Referitor la cele întâmplate, cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, a declarat astăzi că incidentul este cercetat de către colegii și săi și vor fi comunicate rezultatele anchetei interne.

Loading...
 1. Constantinescu Ades iulie 15, 2014, 12:31 pm

  Asa se poarta gunoaiele care nu fac cinste Politiei. Daca avea mai mult de scoala de la breaza nu proceda asa, sper sa i gaseasca un loc caldut la sapat santuri ca la altceva e incompetent. Oricum Rusine politia bv .

  Reply
 2. Inainte de a publica si comenta documentati-va despre incident si nu publicati numa ce vrea persoana care a filmat si a taiat filmul si la unit cum a vrut el sa iasa el parte vatamata. filmare e facuta in doua locuri diferite din cate vad eu si nu inteleg ce cauta persoana care filma se tinea dupa echipaj ?

  Reply
 3. SI..DOCUMENTATIA DESPRE INCIDENT…unde o gasim..banuiesc ca nu mai e//:)

  Reply
 4. ce kkt de politist………,lasind d o parte ca este pt dosar penal fapta daca asta nu e DAT AFARA din Politie Militie cum se numeste……,nu mai am cuvinte….,dat afara direct….!!!!!!!!!

  Reply
 5. In fiecare seara aceste javre cu uniforma sunt cei mai durii in cartierul noua. Adresand injurii si amenintand tineretul doar pentru simplu fapt ca mai stau de vorba la o ora mai tarzie.

  Reply
 6. Al dreq cat ma chinuit gaboru ala pe mine bagamias … in masa :))))))

  Reply
 7. ori cum ar fi situatia nu avea voie sa foloseasca spray-ul lacrimogen si sa il loveasca !!

  Reply
 8. bulangii de la sectia 4 asa fac in fiecare seara bate copii prin cartier si nu le face nimeni nimic jegosi nenorociti

  Reply
 9. ,,miliatia '' se pregateste la Campina si Ploiesti in Breaza sunt pregatite cadre MILITARE

  Reply
 10. […] Materialul VIDEO prezentat în premieră de newsbv.ro îl vedeți AICI! […]

  Reply
 11. Ba, tu vorbesti ca un gabor, futu-te-n gura!!

  Reply
 12. La ce fata de baietas de cartier ai, te-as chinui si eu numai cu picioare in cap… cocalarule

  Reply
 13. daca o sa citesti descrierea o sa intelegi prietene

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.