FOTOGALERIE Parc de distracții pe 5 ha la Zărnești

FOTOGALERIE Parc de distracții pe 5 ha la Zărnești

aventura park zarnestiUn investitor privat a concesionat de la Primăria Zărnești o suprafeță de teren/pădure în vederea amenajării unui parc de aventură, ce vine în sprijinul dezvoltării turismului local și zonal.
Parcul se întinde pe o supra-față de aproximativ 5 ha, fiind unul din cele mai mari parcuri de aventură din țară.
Wolf Park Adventure este alcătuit din instalații, ateliere suspendate, care pot fi parcurse prin traversare sau cățărare, folosind un echipament de asigurare corespunzător.
Parcul este un mijloc eficient pentru dezvoltarea personala si de grup, cu ajutorul activităților outdoor și contribuie la autocu-noaștere, la creșterea încrederii în sine și la extinderea limitelor psihologice proprii. În princi-piu, instalațiile din parcul de aventuri pot fi folosite de orice persoană, indiferent de vârstă, sex, greutate și condiție fizică.
Wolf Park Adventure dispune de patru trasee de dificultate progresivă și șase tiroliene, lungimea totala a acestora fiind de aproximativ 2000 de metri.

  • „Traseul Galben“ este pentru copii sub 10 ani, în lungime de 320 m,
  • „Traseul Verde“ are dificultate „ușor spre medie“, destinat celor mai mari de 10 ani, în lungime de 380 m.
  • „Traseul Roșu“ solicită forță și energie – gradul de dificultate este mediu-greu, iar lungimea este de 500 de metri.
  • „Traseul Negru“ are grad de dificultate „dificil–extrem“, aduce nivelul de adrenalină la maxi-mum. Are o lungime de 590 m.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Pe trasee vor fi montate panouri informative, educative pentru copii, prezentand flora, fauna zonei, precum si importanta naturii in viata omului. Totodata in parc se pot organiza diverse activitati sportiv-educative ( in colaborare cu unitatile de invatamant).

In anul 2015, in parc vor fi amenajate alte 4 trasee, in lungime de 2000 de m, devenind astfel cel mai mare parc de aventura din tara.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via