Trupa Marfar cântă în Times Pub

Trupa Marfar cântă în Times Pub

trupa marfarVineri, 27 iunie, Times Pub va gazdui o seara energica, pentru ca pe scena va urca din nou trupa Marfar! Trupa adopta un stil pop-rock cu multa energie, ideala pentru o atmosfera incendiara !!!

Trupa MARFAR reprezinta un nume sonor in peisajul muzical autohton, fiind una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania. MARFAR a luat nastere in anul 2003 cand a debutat cu piesa “Las-o ba, ca merge asa…”. Ulterior, trupa a decis sa abordeze cover-uri, dar nu a neglijat compozitiile proprii.

In perioada 2008 – 2012, trupa a facut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzata de TVR. Devenind una dintre cele mai ascultate trupe de cover-uri, prezenta sa in cluburi sau la evenimente private a reprezentat urmarea fireasca a numarului de fani in continua crestere.

Trupa MARFAR se remarca prin spectacole live surprinzatoare, cu interpretari originale si pline de energie. Cu o vasta experienta muzicala, MARFAR are un portofoliu impresionant de piese, potrivit pentru cel mai variat public. De la piese disco si balade pana la rock-ul anilor ’80, repertoriul trupei MARFAR este foarte verstail, putand fi adaptat oricarui tip de eveniment.

Componenta curenta a trupei:

  • Cosmin Farcas – Voce
  • Dragos Pitaru – Bass
  • George Statescu – Clape
  • Mirel Cumpanas – Chitara
  • Tonina Tarnosche – Voce
  • Vali Neamtu – Tobe


Soundtrack by DJ Cahul & Pondera. Rezervari la 0736 73 73 73. Intre ora 22:00 si ora 23:00 intrarea este gratuita. Intre ora 23:00 si 24:00 va exista un suport pentru artisti de 10 lei, iar apoi dupa ora 24:00 intrarea va fi 20 lei..

Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 iar purtarea bratarii pe tot parcursul evenimentului este obligatorie. Odata cu bratara vei primi un bon consumabil care iti permite sa bei un shot la bar.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via