Rezervația de urși Libearty – în topul destinațiilor lumii

Rezervația de urși Libearty – în topul destinațiilor lumii

Cristian LapisRezervația de urși de la Zărnești se mândrește cu un important premiu de excelență primit din partea celui mai mare și mai important site de călătorii din întreaga lume, Trip Advisor.

Acest lucru situează sanctuarul în topul celor mai frumoase destinații din lume, conform opiniilor postate chiar de cei care au vizitat micul paradis al urșilor.

Certificatul de excelență primit din partea Trip Advisor este o confirmare a tuturor eforturilor depuse de echipa Asociației Milioane de Prieteni. Din 2006 și până în prezent, 78 de urși captivi au început, cu ajutorul AMP, o nouă viață, apropiată de cea a unui urs care trăiește în sălbăticie, în mediul lui natural.

Alte articole:   04.08.2020 95 de cazuri noi de Covid-19, la Brașov, în 24 de ore. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 3322

”Ne bucurăm că am primit un astfel de certificat de excelență. Asta dovedește că toate eforturile noastre de a-i salva pe urșii aceștia chinuiți de noi oamenii, care au trăit în cuști mizere, sunt răsplătite. Și nu de oricine, ci de cei mai importanți pentru noi, vizitatorii sanctuarului. Cei care vin să afle trecutul trist al acestor urși și să îi vadă cum se bucură acum de pădure, de iarbă și de libertate. Ne dorim ca vizitatorii să înțeleagă cât de importantă este libertatea pentru un animal sălbatic și ca în viitor să nu mai existe sanctuare, ci doar urși liberi”, este de părere Cristina Lapis, președinta Asociației Milioane de Prieteni.

Alte articole:   CNAS aduce lămuriri privind concediile medicale pentru carantină sau izolare

Distincția a fost înmânată în urma opiniilor postate pe site-ul Trip Advisor de către vizitatorii celui mai mare sanctuar de urși din Europa.

Sanctuarul de urși Libearty este câștigător. Trip Advisor vrea să felicite echipa Libearty pentru câștigarea acestui certificat de excelență, certificat oferit pe baza postărilor constante de opinii ale vizitatorilor, pe site-ul Trip Advisor. Acest premiu prestigios este bazat și pe calitatea comentariilor și opiniilor postate pe parcursul anului 2013. Sperăm să îl primiți cu mândrie”, a transmis echipei AMP PreședinteleTripAdvisor, Marc Charron.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Tot ce vine in sprijinul mentinerii unui mediu nepoluat si duce la salvarea bogatiilor si frumusetilor naturii este foarte bine venit in aceasta lume plina de lucruri artificiale si imitatii

    Reply
  2. […] Rezervația de urși Libearty – în topul destinațiilor lumii  […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate