blog-logo

Un motociclist teribilist și-a pierdut viața

Un motociclist teribilist și-a pierdut viața
foto - codlea-info

foto – codlea-info

21.00 Pe cât de frumoasă este viața pe două roți, pe cât de multă adrenalină ai parte, cu atât mai mult pericol te confrunți, dacă nu înțelegi că teribilismul poate fi fatal.

Prietenii motociclistului ne-au spus că este vorba despre a Ilie Banu, din Poiana Mărului. A studiat la Licetul Industrial din Codlea.

Era fericit, după ce soția i-a adus pe lume un băiețel, Tudor Andrei, în data de 28 mai, anul acesta.

Sincere condoleanțe familiei!

CLICK pe poze pentru a se mări!

 

10.00 Duminică, pe DJ 112A, un bărbat conducea o motocicleta marca Yamaha Tenere, dinspre Vulcan spre Codlea. Cum viteza și depășirile razante sunt la mare căutare printre cei care sunt înnebuniți „să zboare“, deși merg pe două roți, la efectuarea unei depasiri –  trei autovehicule care circulau în coloana – motociclistul nu a mai revenit pe banda sa, a parasit carosabilul si a lovit un copac aflat pe sensul opus de mers.

Alte articole:   Oamenii legii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 202 sancțiuni contravenționale

A fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Brasov, unde, din păcate, ulterior a decedat. Cercetările continua la Politia Municipiului Codlea.

Distribuie dacă îți place!
 1. […] UPDATE: Motociclistul a decedat. Cine era tânărul? Detalii pe newsbv.ro […]

  Reply
 2. ce tot atat nume de anunt motociclist teribilist nu mai denumiti asa articolele de unde stiati voi cai teribilist ati fost cumva cu el la drum sa stiti ca este teribilist terminati cu cacaturile astea si denumirile acestea

  Reply
 3. Nu era teribilist, dar le place ziaristilor sa exagereze. Pur si simplu omul a depasit si inexplicabil a intrat in copacul ala. Mergea spre casa, mai avea nici un km pana acasa.

  Reply
 4. Cristina Elena D-zeu sa il odihneasca . Pacat ca nu si-a vazut copilul crescand .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate