44 de locuințe sociale trebuie finalizate în noiembrie

44 de locuințe sociale trebuie finalizate în noiembrie

Bloc social Zizinului Uzina 2 (8)Viceprimarul Răzvan Popa a anunțat, astăzi, că s-a clarificat situația la blocul de locuințe sociale și s-au reapucat de lucru în cele din urmă.

„S-a încheiat și procesul rezultat în urma contestației în instanță a deciziei Comisiei Naționale de Soluționare a Contestațiilor. Ni s-a dat dreptate, iar săptămâna trecută s-au apucat de lucru. Termenul de finalizare este luna noiembrie, termanul maximal. Dacă se depășește aceste termen, nu vom mai primi finanțarea de la ADR 7 Centru  și pierdem cei 98% finanțarea asigurată de la Uniunea Europeană”, a precizat Popa.

Este vorba despre 44 de apartamente cu două și trei camere. În total, la nivelul municipiului Brașov sunt   peste 2.500 de solicitări pentru locuințe (depuse la RAI și Primăria Brașov). Chiria este stabilită în funcție de venitul fiecărei familii, utilitățile fiind suportate de fiecare în parte.

În acest moment mai trebuie făcută partea de hidroizolație, consolidările de la etajul unu la patru, partea de instalații și finisajele interioare. Ca volum de muncă nu este foarte mult, spune Răzvan Popa.

Valoarea totală a lucrărilor este de 3,7 milioane de lei, iar cele executate până în prezent sunt de 467.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.