Peste 100 de manageri si antreprenori au participat la „Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor” Brasov

Peste 100 de manageri si antreprenori au participat la „Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor” Brasov

Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor 1A doua editie a „Forumului pentru Dezvoltarea Afacerilor”, cel mai mare eveniment de business al primaverii din Brasov, a pus fata in fata peste 100 de manageri si antreprenori cu 13 speakeri de top pentru a le oferi solutii pragmatice de dezvoltare si tendinte de ultima ora din mediul economic romanesc.

Evenimentul s-a adresat persoanelor cu putere de decizie din companii, accesul la eveniment fiind gratuit, pe baza de invitatie speciala emisa de organizatori. Anul acesta, la Forum au fost prezenti speakeri precum: Ciprian B. Visan, presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST”, Amalia Sterescu, Senior Business Consultant, Ionut Tata, fondator Iceberg, Dragos David, director general Agentia Metropolitana Brasov, Florin Campeanu, director general Rentrop & Straton, Gabriel Branescu, consultant de branding, Daniel Rosca, fondator B2B Strategy, Ovidiu Balcacian, co-fondator DR Consultants.

Desfasurarea conferintei

Prima parte a evenimentului a fost dedicata fondurilor si finantarilor nerambursabile, in cadrul careia reprezentanti din partea Fondului de Garantare a Creditului Rural, din partea Programului BERD: Consultanta pentru Afacerile Mici precum si ai Asociatiei Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST” au discutat despre programe de finantari bancare, guvernamentale si europene.

Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor 3În continuare, participantii au avut ocazia sa afle ce inseamna networking-ul in afaceri si cum pot obtine mai mult de la orice eveniment la care participa si isi fac noi relatii. Dupa o discutie interactiva sustinuta de Amalia Sterescu, a urmat o prezentare dinamica pe tema inovatiei in antreprenoriat, sustinuta de Ionut Tata.

A doua parte a evenimentului a constat in solutii de dezvoltare a afacerilor din punct de vedere al marketing-ului si vanzarilor. Astfel, Florin Campeanu ne-a prezentat cateva lectii de supravietuire si consolidare, viziune si dezvoltare, pentru orice tip de afacere. Gabriel Branescu a discutat deschis despre branding si reguli la nivel de IMM-uri, raspunzand la toate intrebarile pe care le-au adresat participantii, iar Daniel Rosca a subliniat importanta echipei de vanzari pentru orice afacere, in anul 2014.

Ovidiu Balcacian, co-fondator DR Consultants, a prezentat ultimele tendinte in marketing online si despre importanta folosirii mediului online in afaceri.

Final cu tombola si degustare de vin

Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor s-a incheiat cu o tombola cu premii oferite de partenerii nostri: gadget-uri si dispozitive IT; un panou radiant; doua sticle de vin; doua carti de specialitate pentru manageri si antreprenori.

Partenerii nostri de la Tersamonia au organizat o degustare de vin, oferind participantilor informatii de calitate din lumea vinului si oferindu-le ocazia de a savura doua arome de vin nou lansate pe piata din Romania.

Evenimentul este sustinut de Agentia Metropolitana Brasov.

Parteneri: FNGC IMM, Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN, 2Net Computer, Worldwide Consulting & Training Services, Iceberg, Tersamonia, Somfy, Leonidas, DR Consultants, Indigo, Heat-X, Expert Online, Aguapur, Pensiunea Topaz, JCI si AIESEC Brasov.

Parteneri media: KISS FM, The Money Channel, Metropola Brasov, Pretul Zilei, Romanticu.org, News Brasov, Digi24 Brasov, Romanian Copywriter si Looms. 

Despre organizatori

Asociatia Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST” este o asociatie patronala multisectoriala, nonguvernamentala care contribuie la consolidarea sistemului economiei de piata din Romania. Pentru mai multe detalii vizitati http://www.proinvestromania.org/

Cabinetul de Business este o initiativa marca DR Consultants care are ca scop livrarea de evenimente si cursuri reprezentantilor mediului de afaceri romanesc. Pentru mai multe detalii vizitati http://cabinetuldebusiness.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.