Forum pentru Dezvoltarea Afacerilor la Brașov

Forum pentru Dezvoltarea Afacerilor la Brașov

forum afaceriPeste 100 de reprezentanti ai mediului de afaceri brasovean sunt asteptati in data de 22 mai la „Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor”, singura conferinta din Brasov care are ca scop oferirea de solutii pragmatice pentru dezvoltare si tendinte de ultima ora din mediul economic romanesc.

Aflat la a doua editie, Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor isi propune anul acesta sa se apropie mai mult de conceptul de „forum”, creand un cadru optim de interactiune dintre speakeri si participanti.

Evenimentul va fi organizat sub forma unei serii de conferinte sustinute de speakeri de top cu experienta in afaceri precum Amalia Sterescu, Gabriel Branescu, Ionut Tata, Daniel Rosca si Ciprian B. Visan. Acestia vor prezenta solutii de dezvoltare si ultimele tendinte din domenii precum business networking, finantari bancare, guvernamentale si europene pentru 2015, resurse umane, vanzari, antreprenoriat, marketing si branding.

Forumul se adreseaza persoanelor cu putere de decizie din mediul de afaceri precum antreprenori, manageri si liber profesionisti. Prin formatul sau, evenimentul va pune in valoare, in cadrul fiecarei prezentari, interactiunea dintre speakeri si participanti, acestia avand ocazia de a primi raspunsuri la cele mai variate intrebari.

Conferinta va avea loc pe 22 mai la Hotel Aro Palace in Brasov, iar intrarea se face pe baza unei invitatii care poate fi solicitata pe site-ul evenimentului: forum.cabinetuldebusiness.ro. Invitatia va fi oferita persoanelor care se incadreaza in profilul dorit de organizatori.

Despre organizatori

Asociatia Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST” este o asociatie patronala multisectoriala, nonguvernamentala care contribuie la consolidarea sistemului economiei de piata din Romania.

Cabinetul de Business este o initiativa marca DR Consultants care are ca scop livrarea de evenimente si cursuri reprezentantilor mediului de afaceri romanesc. Pentru mai multe detalii vizitati http://cabinetuldebusiness.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.