blog-logo

Stoleru și Apostol, arestați după razia de la bordeluri

Stoleru și Apostol, arestați după razia de la bordeluri
Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Magistrații Curții de Apel Brașov au decis, astăzi, arestarea preventivă a inculpaţilor Stoleru Costel Adrian – pentru trafic de minore și trafic de persoane şi Apostul Cosmin – pentru trafic de persoane, pe o durată de 30 de zile pentru fiecare inculpat, începând cu data de 07.04.2014 până la data de 06.05.2014, inclusiv.

Inițial, în 3 aprilie, instanța Tribunalului de Minori dispusese cercetarea în libertate a celor doi, cu interdicția de a părăsi municipiul Brașov, de a merge pe strada Mică nr. 10 la apt.116, apt.412, respectiv apt.421, să nu ia legătura între ei și nici cu victimele minore Molnar Miruna-Mălina și Avramescu Elena – Diana sau cu membrii familiilor acestora, precum și cu martorii:  Bălan Mihaela, Drop Ionela Alina, Berzsan Imea, S.I. Loredana, Panti Simona, Căciulă Ana Maria, Puşchiu Corina Nicoleta, Vitu Anne Marie, Tătaru Raluca Georgiana, Lungu Elena-Daniela.

Alte articole:   Târgul de Cariere din 2021 are loc la Brașov, în luna aprilie

Despre ce au găsit procurorii DIICOT în timpul raziei CITIȚI AICI!

Distribuie dacă îți place!
  1. Nu ne plac pedofilii, nu ne plac traficantii de oameni ! Trebuie condamnati !!! Dar vrem democratie. Nu suntem cobai ! Dar bordeluri pot fi legale si asta trebuie.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate