Începe campania de reparații în școli și grădinițe

Începe campania de reparații în școli și grădinițe

Campus Remus RaduletVenirea primăverii dă de lucru constructorilor, care vor începe lucrărilor la instituțiile de învățământ din municipiul Brașov.

Este vorba despre lucrări de reabilitări termice, energetice, reparații capitale (cum ar fi corpul A de la Școala 12, de pe strada De Mijloc) și tot ce înseamnă investiții din rețeaua de învățământ. Suma alocată este pentru aceste lucrări este de 1,5 milioane de lei, din bugetul local, a precizat viceprimarul Răzvan Popa.

Aici este cuprinsă și investiția de la fostul Liceu de Alimentația Public (de lângă Uzina 2), pentru care s-au prevăzut 3,5 milioane de lei.

Vor fi executate lucrări de reabilitare termică și energetică la Colegiul Remus Răduleț – corpul A, Grădința 13, Grădinița 3B, la Nicolae Titulescu – corpul A, Liceul de Arte Plastice, Școala generală nr. 9 și 15 (unde vor fi făcute și două săli de sport)

  1. Se aloca 15 miliaone de lei pentru acest lucru. Este cel mai mare buget alocat in ultimii ani pentru interventii la unitatile de invatamant.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.