Povestea Făgărașului în imagini document de Ver Nastasi

Povestea Făgărașului în imagini document de Ver Nastasi

ver nastasi3Dispărea de-acasă când era copil, iar tatăl lui îl căuta prin munţi. Fugea de la birou, ca să se îmbete de libertatea pe care crestele Făgăraşului i-au dat-o.

VER NASTASI, distins cu titlul de Excellence Federation Internationale de l’Art Photographique vă invită la EVADARE! Povestea Făgăraşului de-a lungul anilor, în imagini document. O oră de geografie ca un basm – pentru cei mici, un moment de libertate pentru cei din temniţa oraşului.

Montaj: Ver Nastasi. Voce: Anca Nastasi. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Reduta, în 18 martie, de la ora 18.00. Intrarea este liberă.

VER NASTASI (1939 – 2013) A iubit muntele şi muntele l-a iubit. A făcut prima sa fotografie in 1955, cu un aparat vechi, cu burduf. De atunci şi până în ultimele sale zile, a surprins viața și natura in cele mai frumoase și misterioase ipostaze.

Membru al Asociaţiei Artiștilor Fotografi din Romania, membru fondator al fotoclubului EXDECO. Imaginile sale au facut înconjurul lumii: Tai Pei, Sibiu, Madrid, Oradea, Mont Real sunt doar câteva din saloanele de artă fotografică ce i-au premiat lucrările. În 1998, salonul de la Beijing i-a acordat medalia de bronz, pentru lucrarea „Pădure grafică”.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric pe mai multe străzi din Lunca Cânicului și Victoria
Loading...
  1. Cind si unde are loc acest eveniment? Din stire nu se intelege..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap