Inedit: Italienii din Napoli vor să facă un festival al pizzei la Brașov!

Inedit: Italienii din Napoli vor să facă un festival al pizzei la Brașov!

pizzaAsociația Producătorilor de Pizza din Italia (Napoli) dorește să facă un festival al pizzei la Brașov.

„Practic, vom avea parte nu doar de un spectacol culinar. Vor fi acrobațiile pe care le fac producătorii de pizza, se va prezenta pregătirea aluatului, va fi muzică specifică italiană. Practic, va fi un spectacol de mare atractivitate pentru brașoveni și turiști”, a anunat viceprimarul Răzvan Popa.

În Napoli a fost prima pizzerie din lume. Reprezentanții asociației vor să organizeze evenimentul în luna august, la Brașov. Asociația nu are deschisă nicio firmă de profil în România și crea doar să promoveze acest produs culinar. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a zece zile (care să cuprindă două weekend-uri).

Asociația din Napoli a depus deja o solicitare la Primăria Brașov și a precizat că va achita taxa de ocupare a domeniului public. Locul de desfășurare ar putea fi Piața Sfatului, a mai precizat viceprimarul Răzvan Popa.

  1. […] Asociația Producătorilor de Pizza din Italia (Napoli) dorește să facă un festival al pizzei la Brașov. „Practic, vom avea parte nu doar de un spectacol culinar. Vor fi acrobațiile pe care le fac producătorii de pizza, se va prezenta pregătirea aluatului, va fi muzică specifică italiană. Practic, va fi un spectacol de mare atractivitate pentru brașoveni și turiști”, a anunat viceprimarul Răzvan Popa, AICI. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.