Paula Seling a făcut țăndări, la propriu, trofeul selecției naționale Eurovision!

Paula Seling a făcut țăndări, la propriu, trofeul selecției naționale Eurovision!

trofeu eurovisionPaula Seling a spart din greşeală trofeul Selecţiei Naţionale Eurovision, dar cei aflaţi în apropierea artistei au exclamat: „E semn de noroc!”.

Paula şi Ovi au devenit, sâmbătă seară, artiştii care vor reprezenta România la Eurovision 2014, cu piesa „Miracle”. După anunţarea câştigătorului şi după ce au mai cântat încă o dată piesa câştigătoare, Paula şi Ovi s-au fotografiat cu admiratorii minute în şir. Din greşeală, artista a scăpat trofeul din mână iar obiectul din sticlă s-a spart. Momentul a fost întâmpinat cu aplauze de către cei din jurul acesteia „E semn de noroc!” au spus aceştia. 

Potrivit martorilor, dupa show Paula a scapat statueta pe jos si s-a facut bucati. Se pare ca nu e prima data cand artistei i se intampla acest lucru. In 2010,  trofeul i-a cazut din maini, dar aceasta intamplare i-a purtat noroc. Din nefericire, de data aceasta premiul s-a facut tandari si gurile rele spun ca asta aduce ghinion. Ramane de vazut ce se va intampla la Copenhaga.

Trofeul a fost realizat de Alexandra Ghilduş. Cei doi nu sunt la prima lor participare la Eurovision. Aceştia au ocupat locul al treilea, în 2010, la acest concurs internaţional, cu piesa „Playing with Fire”.

  1. Perdanti. O alta prostie comerciala in limba engleza. O sa ii scape vocea. https://soundcloud.com/remixpaulaseling/miracle-paula-seling-ovi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.