Ovi speră la un miracol la Copenhaga, Paula nu voia la Eurovision

Ovi speră la un miracol la Copenhaga, Paula nu voia la Eurovision

ovi paula selingOvi, care va reprezenta România la concursul internațional Eurovision 2014 alături de Paula Seling cu piesa „Miracle“, a declarat că și-ar dori „un miracol și mai mare la Copenhaga“.

„E pentru prima dată în istoria Eurovisionului din România când doi artiști sunt aleși (n.r. de două ori să reprezinte România la Eurovision — n.r.) e o onoare, e o bucurie. Sper să facem un miracol și mai mare în Copenhaga“, a adăugat Ovi.

Anterior, Paula Seling a declarat că Ovi a fost cel care a convins-o să participe anul acesta la Selecția Națională. „Eu nu mai voiam să particip la Eurovision… dar Ovi în general obține ceea ce își dorește, pentru că muncește foarte mult. A zis «Lasă că îți arăt eu, o să fac o piesă atât de tare, încât nu o să poți să te abții». S-a pus el așa, de prin iunie, iulie să gândească o piesă cu un concept și spre toamnă mi-a prezentat-o“, a povestit Paula Seling.

„Miracle“, piesa cu care cei doi artiști au intrat în concurs, este compusă de Ovi împreună cu Phililp Halloun și este produsă de o echipă norvegiană. Scrisă special pentru ei, piesa le permite să-și pună în valoare atuurile. Cântecul este produs de Ovi și cei de la Beyond51.

„Prima dată când am auzit piesa aceasta, mi s-a făcut pielea de găină… Ceea ce nu mi s-a întâmplat la «Playing with Fire». Și atunci am zis «Da, mergem la Eurovision»“, a mărturisit Paula Seling. „Am hotărât că este momentul potrivit, pentru că fiind o experiență extrem, extrem de puternică asupra mea, ca om, a trebuit să accept să simt din nou că am energia pe care să o depun pentru așa ceva”, a adăugat ea. „Am așteptat momentul potrivit și am zis că e anul potrivit“, a spus Ovi pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu“ din Brașov, unde a avut loc concursul internațional.

Paula Seling a mărturisit anterior concursului că „Miracle” este o piesă lucrată în două țări — în România și în Norvegia (unde lucrează Ovi). „Piesa a fost înregistrată în două studiouri, la Ovi în studio și la noi. Ne-am întâlnit prima dată când am înregistrat o parte din piesă la noi“, a arătat ea.

Ovi a spus că nu există o formulă a unei piese câștigătoare Eurovision. „Mai mult decât să încerci să scrii o piesă cât mai bună, să fii cât mai consecvent în ceea ce vrei să faci, să pui în scenă ca și show, să fii disciplinat… mai mult nu poți să faci. Restul ține de șansă de public“, a spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov