Concert Kamerata Kronstadt, la Patria

Concert Kamerata Kronstadt, la Patria

kamerataSub bagheta dirijorului Cristian Oroșanu, Kamerata Kronstadt revine miercuri, 19 februarie 2014, cu al doilea concert pe scena Sălii Patria.
Invitatul serii este Răzvan Stoica, primul muzician român care a câştigat marele premiu în istoria de 44 de ani a concursului „New Talent”, iniţiat de Sir Yehudi Menuhin.
Răzvan cântă la o vioară Stradivarius fabricată în 1729, pe care a câştigat-o într-o competiţie cu alţi 170 de candidaţi.
În program: E.Grieg-Suita „Holberg”, op.43, G.Bizet-Fantezia „Carmen”, A.Piazzolla – Oblivion, A.Piazzolla- Anotimpurile
Biletele (40 lei) se vând la libraria St.O.Iosif și la centrul de copiere din clădirea Cristiana, vis-a-vis de Magazinul Star. Informatii la tel: 0752791902.
Kamerata Kronstadt, a debutat în luna ianuarie într-un concert caritabil, sub bagheta dirijorală a lui Cristian Oroșanu. În concertul de debut, Kamerata Kronstadt s-a bucurat de prezența violonistului Alexandru Tomescu, care a încântat publicul numeros, cu vioara Stradivarius Elder Voicu din 1702.

Leave a Reply

Your email address will not be published.