Investițiile de la Maternitate și Spitalul Județean sunt în faza de licitație

Investițiile de la Maternitate și Spitalul Județean sunt în faza de licitație

ambulatoriu maternitateVicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Mihai Pascu, a precizat, astăzi, că pentru investiția de la Maternitate, care se face cu fonduri prin Programul Operațional Regional, s-au solicitat finanțatorului aprobarea unor mici modificări la proiect.

„După cum știți, lucrările se fac la partea de ambulatoriu și, la această oră, s-a dat drumul la licitatia pentru achiziționarea de echipamente. Managerul spitalului a cerut niste modificari la proiectul tehnic, in sensul bun, pentru o fluenta mai buna in ambulatoriu, iar partea de acces sa aiba modificari neprevazute in proiectul inițial. De aceea solicitam finantatorului sa le aprobe, si suntem dispusi sa aprobam (Consiliul Județean Brașov – n.a.) mici diferente – este vorba de circa 2000 de euro – pentru montarea unor usi glisante cu perdea de aer, pentru a castiga spatiu. Vreau să vă asigur că va iesi o lucrare foarte buna”, a declarat Pascu.

Cât privește licitația pentru modernizarea corpului B de la Spitalul Județean Brașov, documentatia a fost înaintată pentru studiere la ANRMAP, la verificat, iar apoi se va posta anuntul de licitație pentru contractarea unei firme să execute lucrările, pe Sistemul Electroni de Achiziții Publice (SEAP).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.