blog-logo

Surse: Scripcaru se va înscrie în Fundația Mișcarea Populară!?

Surse: Scripcaru se va înscrie în Fundația Mișcarea Populară!?

scripcaru udreaLiderii PMP poartă discuţii cu primarii PDL Emil Boc, George Scripcaru, Mircea Hava şi Gheorghe Ştefan, pentru a se alătura formaţiunii, prin Fundaţia Mişcarea Populară, au dezvăluit surse politice pentru Mediafax.

Conform surselor citate, cei mai importanţi primari ai PDL ar urma să se alăture Mişcării Populare, discuţiile cu aceştia purtându-se în aceste zile.

Este vorba despre primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, primarul muncipiului Alba-Iulia, Mircea Hava, şi primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Această mișcare nu este una suprinzătoare, în contextul în care se știe faptul că Scripcaru este unul dintre apropiații Elenei Udrea….

Alte articole:   Interlopul Laurențiu Pletosu, în arest. VIDEO Mesajul lui către „sifoane”

Acestora li se adaugă primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. Acesta a declarat, sâmbătă, la Brașov, că este membru în Fundaţia „Mişcarea Populară” încă din vara anului trecut, dar că nu părăseşte PDL pentru a nu-şi pierde mandatul. Falcă a fost rezervat în a-şi declara public sprijinul pentru PMP, spunând că ştie să facă diferenţa între activitatea sa în fundaţie şi responsabilitatea pe care o are în calitate de preşedinte al PDL Arad.

De altfel, nici ceilalţi primari care ar putea sprijini Mişcarea Populară nu vor părăsi PDL, pentru a nu îşi pierde mandatele de edili. De aceea, discuţiile care se poartă cu aceştia sunt pentru înscrierea lor în fundaţie.

Alte articole:   Primele elicoptere H135 de generaţie nouă au fost livrate statului român

Însă, înscrierea lui Emil Boc, George Scripcaru, Mircea Hava sau Gheorghe Ştefan în Fundaţia Mişcarea Populară ar fi un semnal important pentru ceilalţi membri PDL, mai ales în judeţele acestora, au explicat sursele citate.

George Scripcaru, Mircea Hava şi Gheorghe Ştefan sunt şi liderii organizaţiilor judeţene ale PDL din Braşov, Alba şi, respectiv, Neamţ, astfel că odată cu ei ar urma să se orienteze spre Mişcarea Populară din democrat-liberalii din aceste filiale.

Sâmbătă, la Braşov a avut loc şedinţa Colegiului Director lărgit al PDL, de la care au lipsit primarul Clujului, Emil Boc, primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi primarul din Alba Iulia, Mircea Hava.

Distribuie dacă îți place!
  1. Scripcaru nu trebuie sa se înscrie în niciun partid.Are locul de primar asigurat. Rezultatele îl recomanda !
    Ăsta este realitatea
    Personal nu-mi este drag.In relatia cu mine s-a comportat incalificabi, poseda arta umilirii de mare rafinament caracteristica unui tiran !
    Pentru Brasov a fa ut multe lucruri bune dar și greșeli pe care le putea evita dacă se înconjura de profesioniști ..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate