Traficul pe DN73 Fundata – Câmpulung este întrerupt

Traficul pe DN73 Fundata – Câmpulung este întrerupt

politia iarna

13.00 Inspectoratul General al Poliției Române informează, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de poliție, că începând cu ora 12.30, D.N. 73 Câmpulung (Argeș) – Fundata (Brașov) a fost redeschis și pentru circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Precizăm că, în continuare, pe acest drum traficul se desfășoară în condiții de iarnă.

9.10 Traficul rutier a fost reluat pe DN73, Fundata – Câmpulung, dar se circulă cu restricție pentur mașinile cu un tonaj mai mare de 7,7 tone.

Traficul feroviar pe relația Ploiești – Urziceni este închis!

7.00 Circulaţia pe toate drumurile din judeţul Braşov se desfăşoară în condiţii de iarnă.

„Un număr de 60 de utilaje acţionează pe toate traseele rutiere din judeţ, în special pe drumurile naţionale care traversează judeţul şi pe drumurile judeţene. 25 de echipe de poliţişti se află pe traseele din judeţ pentru a preveni eventuale blocaje rutiere. Rămânem în cod galben şi pentru următoarele ore“, a anunțat prefectul Mihai Mohaci.

Duminică dimineață, la ora 6.00, DN73, Fundata – Câmpulung, era închis, iar pe DN1: Brașov – Ploiești și DN1A:  Brașov – Săcele – Cheia – Văleni de Munte – Ploiești,  DN10: Braşov-Buzău, traficul peste 7, 5 tone a fost interzis.

Poliţiştii le recomandă atenţie sporită şoferilor care circulă pe DN 11, între localităţile Breţcu şi pasul Oituz.

„Pentru prevenirea evenimentelor nedorite pe drumurile publice, sfătuim conducătorii auto ca înainte de a pleca la drum, să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi situaţia meteorologică prognozată, iar în timpul deplasării, să manifeste prudenţă sporită și să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor concrete de drum. De asemenea, este necesar să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor“, recomandă polițiștii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.