EXCLUSIV Corona l-a transferat pe Sergiu Homei de la ASA Târgu Mureș

EXCLUSIV Corona l-a transferat pe Sergiu Homei de la ASA Târgu Mureș

sergiu homeiOficialii Corona Sergiu Homei îl vor prezenta oficial astăzi, la ora 13.30, pe fundașul Sergiu Homei, achiziționat definitiv de la ASA Târgu Mureș.

Potrivit surselor newsbv.ro, Homei a semnat un contract cu gruparea brașoverană pentru o perioadă de un an și jumătate.

„Am semnat pe un an jumate și voi încerca să dau totul ca sa rămânem în prima liga. Vom avea un program mai ușor deoarece toate contracandidatele vor veni la noi acasă și sper sa ne bucuram impreuna la finalul campionatului.Mi-am dorit sa revin în prima liga și de aici sa fac pasul către o echipa și mai mare decât Corona dar de ce nu sa avem reușite impreuna cu Corona. Nu am venit ca sa plec repede, sper sa facem treaba impreuna“, a declarat Sergiu Homei.

Sergiu Homei s-a născut la data de 6 iulie 1987 și este un produs al școlii de fotbal din Salonta. A debutat la Progresul Bistrița Năsăud, după care a trecut la Universitatea Cluj. Homei și-a început cariera de profesionist la vârsta de 17 ani, jucând în Liga a II-a pentru FC Liberty Salonta, castigându-și locul de titular în a doua parte a sezonului. Liberty a terminat pe primul loc in acel an, dar UTA Arad a cumpărat locul acesteia în Liga I, după ce retrogradase în Liga a III-a.

A fost cumpărat de Marius Vizer, pentru 25.000 de euro, și a promovat cu Liberty Salonta în Liga I, ajungând în Ungaria, la echipa Sopron. A fost transferat la Dinamo București în anul 2007 de la echipa maghiară, Matev Sopron, patronată de Marius Vizer, prieten cu Cristian Borcea (președinte la clubul bucureștean), pentru suma de 100.000 euro.

A debutat în Liga I bifând toate cele 90 de minute în returul cu FC Argeș. Nu a evoluat în cupele europene deoarece nu a putut să fie inclus pe lista UEFA din motive tehnice. În sezonul 2008-2009, Homei a jucat in 4 partide consecutive pentru Dinamo, incluzând derby-ul in fața lui Rapid București. A fost împrumutat de Dinamo la FC Politehnica IașiGloria Bistrița sau Unirea Urziceni.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate