Inițiativă FDGR – PNL: Iluminarea trecerilor de pietoni din municipiul Brașov

Inițiativă FDGR – PNL: Iluminarea trecerilor de pietoni din municipiul Brașov

accident trecere pietoniConsilierul local FDGR Cristian Macedonschi a anunțat astăzi că, împreună cu colegul lui liberal Ciprian Bucur vor susține un proiect prin care toate trecerile de pietoni să fie iluminate pe timp de noapte.

„Iluminarea trecerilor de pietoni trebuie făcută pentru siguranta cetatenilor. Ele trebuie sa fie vizibile de la departare ca o oaza de lumina. Acest proiect este o initiativa comuna a Forumului German Brasov si PNL Brasov, reprezentat prin consilierul local Ciprian Bucur”, a precizat Macedonschi.

„După cum știți, în Brașov au existat foarte multe accidente pe trecerea de pietoni. Pentru a nu exista scuze că trecerile de pietoni nu sunt luminate, colegul meu a venit cu această inițiativă pe care o susținem. Vor fi amplasate lămpi care se vor activa în momentul în care în zonă apar pietonii, cu ajutorul unor senzori de mișcare”, a precizat pentru newsbv.ro Ciprian Bucur.

 1. Nu asta e problema. Problema e că au fost eliminate semafoarele. De aceea se produc accidente.

  Reply
 2. Buna Initiativa..
  NOul primar ales va trebui sa ceceteze cum s-a realizat iluminatul stradal cu nerespectarea normelor de siguranță privind iluminatul intersectiilor și trecerilor de pietoni.
  Ai î sunt și banii mei. NU ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate