Tică Lumânare vă invită „La o cană cu vin!“

Tică Lumânare vă invită „La o cană cu vin!“

Tica LumanareO seara folk nu este tocmai un concert: este o intalnire cu prieteni de-o viata. Fiecare melodie are o poveste, si trezeste amintiri in sufletul intrerpretului si al ascultatorilor…

La seara fol toți canta si, atunci cand nu stii o melodie te simti putin stingher. Folkul este folclorul zilelor noastre si chiar deca beneficiaza de ultimele descoperiri ale technicii, melodiile apartin unor generatii. S-au nascut acum 40 de ani la Cenaclul Flacara sau acum 20 de ani la Om bun sau… nimeni nu mai stie cand la o cabana in varf de munte sau intr-o camera de camin studentesc, inainte de o sesiune.

Meritul lui Tica Lumânare esta acela că, intocmai unui culegator de folclor, a adunat cateva dintre aceste nestemate iubite, le-a dat o forma si o interpretare si le ofera cu drag cui vre sa il asculte.

Dacă vreți să aveți parte de o seară de  neuitat, atunci vino joi, 19 decembrie,  în Maideyi (str. Republicii nr. 18), „La o cană cu vin”, o seară de colinde și cântece de iarnă și nu numai. Rezervări la tel. 0268/470 027 sau 0736/376.800. Intrarea (suport artist) – 10 lei.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.