VIDEO Democrat-liberalii braşoveni au protestat împotriva bugetului pe 2014, în faţa Prefecturii

VIDEO Democrat-liberalii braşoveni au protestat împotriva bugetului pe 2014, în faţa Prefecturii

Protest Prefectura buget (3)Peste 100 de persoane au pichetat, în această după-amiază, Prefectura Braşov. Nemulţumirea lor a vizat bugetul de stat votat de Parlament pentru anul viitor, care nu este deloc mulţumitor, cel puţin pentru judeţul Braşov, care a rămas cu aceleaşi sume, destul de mici, ca şi în 2013.

Protestul a fost organizat de PDL Braşov, iar astfel de acţiuni s-au desfăşurat la nivelul întregii ţări. „Parcă Braşovul este blestemat de soartă. De pe timpul lui Ceauşescu şi până acum, toate guvernările, în special cele social-democrate au lăsat la urmă Braşovul. Şi anul acesta, suntem pe locul III de la coadă în ceea ce priveşte bugetul. Nu este posibil aşa ceva, mai ales că Braşovul are 12 parlamentari ai puterii, care  până acum un an promiteau că fac marea cu sarea şi de fapt nu fac nimic”, a subliniat consilierul judeţean PDL Adrian Gabor.

Protestatarii au cerut demisia Guvernului şi le-au cerut tuturor braşovenilor să se unească în acest demers, fiindcă vor avea de suferit dacă nu iau atitudine acum. „Locuri de muncă nu avem, taxe în schimb avem, iar principala nemulţumire a oamenilor este că se majorează preţurile la utilităţi şi combustibil, ce atrag de la sine alte creşteri. Deşi au fost promisiuni ale parlamentarilor Puterii, nici un amendament depus de noi pentru Braşov nu a trecut şi nici nu am reuşit să le susţinem”, a precizat deputatul democrat-liberal Gheorghe Ialomiţianu.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via