O brașoveancă supersexy a filmat cu Paul Walker chiar înainte de accidentul fatal!

O brașoveancă supersexy a filmat cu Paul Walker chiar înainte de accidentul fatal!

alina andreiRomanca Alina Andrei (35 de ani), unul dintre cei mai apreciati cascadori de la Hollywood, a filmat alaturi de Paul Walker cu doar cateva zile inainte ca acesta sa moara, pentru productia Fast and Furious 7!

Alina Andrei s-a nascut la Brasov, in 1978, si a emigrat in America, impreuna cu parintii, la varsta de 5 ani. Romanca a intrat in industria filmului in 2005, cand a regizat secventele de lupta cu sabii pentru pelicula “The Crusader”. Ulterior, Alina, care este specializata in mai multe stiluri de arte martiale, a jucat ea insasi in diverse scene de lupta din seriale sau filme ca “CSI: New York”, “Transformers”, “Lost”, “Prison Break”, “Monk” sau “Neveste disperate”, dublandu-le, printre altele, pe actrite ca Mila Jovovich si Tia Carrere.

Anul acesta, Alina Andrei face parte din distributia seriei ”Fast and furios 7”, al carei cap de afis a fost Paul Walker. De altfel, echipa de productie a Alinei a lansat, in numele acesteia, un mesaj in memoria actorului decedat in urma unui tragic accident rutier: “Acum cateva zile, Alina a fost pe platourile de filmare impreuna cu domnul Paul Walker. Inimile noastre sunt alaturi de familia acestuia si de echipa Fast and Furios. Gandurile noastre se indreapta si spre scenaristii si producatorii filmului, care au dificila sarcina de a rescrie scenariul si de trage alte scene. Dumnezeu sa-l ocroteasca pe Paul si sa-i ajute pe membrii echipei!”, scrie wowbiz.ro.

Loading...
  1. ar fi trebuit sa spuneti ” o americanca de origine romana”. de ce ne laudam cu ce nu avem?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.