Scripcaru a salvat Cooperativa din Consiliul Local

Scripcaru a salvat Cooperativa din Consiliul Local

scripcaruPrimarul George Scripcaru a dat dovadă de o maturitate politică incredibilă astăzi. Dacă ar fi acționat ca animal politic, azi se putea cânta prohodul Consiliului Local Brașov.

Ședința extraordinară a fost convocată de consilierii PSD și PNL. Culmea, cei care au boicotat și au lipsit de la ședință au fost cei care au cerut să se întâlnească. Să-i spunem că a fost un lucru neelegant, părerea mea este că a fost o mitocănie: eu te convoc, te invit  sa stabilim ceva, iar eu nu vin la întâlnire. Dar eleganța în politică nu este tocmai punctul forte de la PSD, mai ales în lumina ultimelor întâmplări la nivel central…

Pe de altă parte, Scripcaru – Zeus a ajuns să fie un fel de Băsescu de Brașov, pe mâna PSD!!!! Păi ce majoritate exista în plenul ședinței extraordinare de astăzi??? Pe de o parte, Scripcaru – PDL putea reface componența la absolut toate comisiiile Consiliului Local și PSD pierdea șefia la tot ce înseamnă aceste comisii de lucru. Asta în cel mai bun caz!

Pentru că Scripcaru putea să declare forfait: să scoată sau să le spună consilierilor PDL să nu se prezinte la ședință! În acest caz Consiliul Local Brașov, în formula actuală intra în istorie: primul dizolvat, pe motive de mușchi și prostie. Mai mult, să ne înțelegem, PDL ar fi câștigat mai mulți consilieri locali la o nouă sesiune de alegeri parțiale pentru Consiliul Local la Brașov, pe mâna Guvernării „de excepție” a PSD. Apoi, FDGR și PPDD nu cred că ar mai fi obținut mandate la Brașov….

27 noiembrie 2013 este ziua când Scripcaru a salvat cooperativa politică de la Brașov, în pofida faptului că, dacă ar fi acționat invers, ar fi avut un câștig politic mult mai mare!

Întrebarea mea: Salvarea cooperativei politice va fi de bun augur și pentru cetățeanul de rând?????

  1. Poate a salvat sau nu cooperativa, insa miscarea facuta de el este geniala. Pentru ca un CL dominat de consilieri pdl, cu un primar pdl nu ar fi avut mari resurse in guvernarea ponta. Bani de la centru ioc, realizari ioc, imagine ioc. Asa, mergem pe idea ca s-a facut din putin. Un frumos joc politic. Bravo lui.

    Reply
  2. Pentru cetățean nu-i de bun augur. Dar așa n-ar mai fi existat nici viceprimarul umorist-involuntar care să-l amuze. Adică ăla cu nume bisericesc, că ălălalt e ca moaștele, te mai scapă de-o durere de șale sau de dinți o dată pe an, cînd te-nchini la el.

    Reply
  3. mai Sebi , asta n-o fi poza mea ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.