Nemții de la Empyrium cântă live la Centrul Cultural Reduta

Nemții de la Empyrium cântă live la Centrul Cultural Reduta

empyriumUna dintre cele mai interesante formaţii underground din Germania este Empyrium,  formată în 1994, desfiinţătă în 2002 şi reînfiinţată în 2010. Cântă (neofolk) foarte rar, în acest an având programate doar două concerte, unul la Berlin şi altul la Braşov.

Nucleul grupului este alcătuit din Markus Stock (a.k.a. Ulf Theodor Schwadorf) –  voce, chitară, bass, tobe şi Thomas Helm- voce, keyboards (în fotografie). Ei sunt acompaniaţi de o serie de muzicieni excepţionali, precum: Allen B Konstanz, de la The Vision Bleak (Germania), Franţa- Stephane “Neige” Paut, de la Alcest- Franţa, Jochen “Eviga” Stock de la DornenReich- Austria, Fursy Teyssier- din grupul Les Discrets- Franţa, Aline Deinert- violonistul de la Neun Welten- Germania şi Christoph “Chriz” Kutzer- violoncelistul grupului Remember Twilight- Germania.

Concertul din Brasov va avea loc duminică, 24 noiembrie la Centrul Cultural Reduta, începând cu ora 19.00. Setlistul acestui concert special a fost extins astfel că Empyrium  va prezenta la Braşov (aşa cum a făcut şi la Berlin) piese ce nu au fost niciodată interpretate live. În acest an a apărut deja un album live, “Into The Pantheon”,   Empyrium urmând să lanseze EP-ul “Dead Winter Ways”. Intrarea este 100 lei, biletele  fiind disponibile în seara evenimentului, la intrare. Cei care fac rezervări pe adresa krunafest@gmail.com, vor avea acces primii în sală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.