Krypton Unplugged, la Moeciu de Sus

Krypton Unplugged, la Moeciu de Sus

kryptonTurneul naţional de lansare a albumului „O parte din noi“ al trupei Krypton Unplugged ajunge, sâmbătă, la Moeciu de Sus.
Krypton Unplugged – Gabi ”Guriţă” Nicolau (voce), Eugen Mihăescu (chitară) şi invitata lor Teodora Dragomirescu (violă) – propune prin albumul ”O parte din noi” o nouă abordare a unor piese extrase în principal de pe vinilurile ”Fără teamă” şi ”Lanţurile”, prezentate într-un sound acustic, ce demonstrează cât de generos este rock-ul, prin diferitele sale maniere de interpretare.
„Ne-am propus să ajungem pe parcursul acestui turneu acasă la fanii noştri din întreaga ţară, pentru a cânta împreună cu ei piese scrise în urmă cu 20 de ani, cărora le-am dat o «haină» unplugged“ – spune Eugen Mihăescu într-un comunicat depres[.
Albumul conţine 12 piese, inclusiv single-ul „Am uitat cum arăţi“. „În concertele pe care le-am susţinut de când am început turneul, am remarcat cu bucurie că piesele de pe acest album nu sunt doar «O parte din noi», ci şi o parte din publicul nostru, căruia am reuşit să-i transmitem emoţie, indiferent că vorbim despre fanii noştri din anii ’90 sau despre tineri care acum ne descoperă muzica“ – spune Gabi „Guriţă“ Nicolau.
Concertul de sâmbătă va avea loc la Vlahia Inn din Moeciu de Sus, la ora 20.00.  Albumele „Fără teamă“ şi opera rock „Lanţurile“ au poziţionat trupa Krypton în perioada ’90-’94 printre primele cinci trupe rock din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.