Marius Bațu concertează vineri la Maideyi

Marius Bațu concertează vineri la Maideyi
marius-batuAmplasat in centrul orasului Brasov, pe strada Republicii nr. 18, restaurantul Maideyi isi asteapta oaspetii in orice moment al zilei cu voie buna si preparate culinare bine alese.
Mai mult, in intervalul 12.00-17.00, orice client care ne calca pragul este rasplatit cu un discount de 20% din totalul consumatiei.
Si pentru ca tinem la „adevaratele voci” in fiecare saptamana dorim sa va rasfatam cu o seară de excepție de muzica folk.   În aceasta saptamana, o sa-l avem alaturi de noi, pe Marius Bațu – „Poesis“ vineri, 1.11.2013, incepand cu ora 21.00.

Marius Bațu este un interpret de muzică folk care s-a remarcat în lumea muzicii românești în 1977, anul în care a înființat, alături de Eugen Baboi, grupul Poesis.

În perioada 1982-1985 activitatea sa s-a învârtit in jurul „Cenaclului Flacăra” iar în 1994, după o perioadă de 8 ani petrecută în Germania, a revenit în țară și a reluat activitatea grupuluiPoesis lansând în 1996 albumul Cântec Șoptit.

A urmat o colaborare cu formația Holograf la spectacole și albume precum: 69% Unpluged, Supersonic, Undeva departe și Holografica, susținând partitura de chitară acustică și backing vocal. În aceeași perioadă, îl regăsim alături de nume mari ale muzicii românești precum Ducu Bertzi pe albumele „Dor de ducă”, „Sufletul meu” și „Poveste de iarnă”;Mircea Vintilă – albumul „Madama de pică”, Ovidiu Lipan Țăndărică – „Renașterea”, Dinu Olărașu – „Vis-a-vis”, Stepan Project – „Sensul vieții”, Compact – „5.Compact”.

În luna iunie a anului 2001 Marius Bațu este cooptat în grupul Pasărea Colibri, formație alături de care lansează albumul „Încă 2000 de ani” și se remarcă prin melodii ca și „Elegie”, „2000 de ani” și „Cântec șoptit”. După perioada Pasărea Colibri, a participat la diverse spectacole alături de Ducu Bertzi, Florian Pitiș dar și alți artiști.

La sfârșitul anului 2007, după o pauză de mai bine de 10 ani și la 30 de ani de la înființarea grupului, Marius Bațu și Eugen Baboi s-au reunit în fața publicului românesc și au lansat un nou produs marca Poesis, albumul Babilon.

Intrarea la concert costă 15 lei. Rezervări la 0268/470.027.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.