Elena Gheorghe: „Ecou a fost o sursa de inspiratie şi pentru ceilalţi artişti”

Elena Gheorghe: „Ecou a fost o sursa de inspiratie şi pentru ceilalţi artişti”

elena-gheorghe1Elena Gheorghe, nominalizată la patru dintre cele 14 categorii ale  Romanian Music Awards 2013, a declarat pentru Music Channel că videoclipul piesei „Ecou” a fost  o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi ai ei.

Vedeta este nominalizată la categoriile Best Female, Best Pop, Best Video şi  Best on Social Media.

Elena Gheorghe şi-a lăudat echipa cu care a lucrat pentru realizarea videoclipului „Ecou”, material despre care a spus că a reprezentat o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi din breaslă.

„Pentru videoclip am depus împreună cu echipa mea eforturi mai mari decât în ultimul timp, şi spun asta pentru că am facut un film. Ecou a fost un film. Am filmat şi pe croma, regizorul imi spunea -acum te imaginezi pe tine şi pe iubitul tău făcând asta-,  şi atunci trebuia să reacţionez ca atare, deşi eu nu aveam aceşti iubiţi în faţa mea.”

„Am lucrat foarte bine cu Dan Petcan, cel care este regizorul acestui videoclip. Am muncit trei zile pentru trei minute” a adăugat cântăreaţa.

 Nu uitaţi, Elena Gheorghe este nominalizată la RMA 2013 şi poate fi votată aici: http://rma.1music.ro. Music Channel va transmite Romanian Music Awards LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov. Eveniment recomandat de newsbv.ro!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.