Mucles bre. Sibiu e capitală de capitală

Mucles bre. Sibiu e capitală de capitală

sebastian danTrec peste concursul de miss la Ministerul Transporturilor. Ramona Mănescu a îndeplinit condițiile de „60-90-60“ fără lămâie pentru Ponta. La capitolul Săpunaru, Ponta avertiza că face clăbuci de nu se mai vedea alianța (USL).

Pentru vulg, povestea asta nu prea contează. Dacă este să fim cinstiți, ce se întâmplă pe la ministerul în cauză va fi un balet impus de „UIE“ și de coabitarea Băse – Micul Titulescu. Întrebarea majoră este dacă se va întâmplă ceva major, pentru că interesele din ultimii „jde“ ani au demonstrat că alta e preocuparea, doar de imagine.

Mai întâi facem niște pasarele construite înainte să fie gata licitația și ne dăm cu pumnul în piept că se fluidizează circulația. Nu se spune că asta se face și acum cu prea mulți agenți de poliție…

Revenind la titlu, problema este electorală. Toar’șu Băsescu se duce și bagă ceva bani publici într-o coroană (de flori) la șeful manglitorilor, căldărarilor, lingurarilor etc. (Că invers era greu: țiganii au coroane peste puterile financiare ale matelotului). La „Ministrul Apărării“, Costică Ștefănescu, nu s-a dus… I-a pedepsit pe olteni că au votat-o pe Olguța. I-o da și vreo decorație post mortem? Țiganului, evident, că fotbalistului nu era cazul…

De ce este toxic Băsescu și orice mișcă în juru lui? Gen „Mișcarea Populară»? De exemplu, pentru că vinde imagine unei națiuni pentru un pseudorege (moștenit de doi puradei), își bate joc de Casa Regală a României și vrea să tragă ițele din umbră la un partid fantomatic. A ajuns să legitimizeze prin prezența sa circul de la Sibiu  – Capitală Regională, cu un scandal internațional în materie de țigănie.

I-auzi bre ce zice hotnews.ro: Presedintele Traian Basescu i-a adus un omagiu lui Florin Cioaba la Sibiu, la locuinta familiei sale: Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri dupa-amiaza, cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o masina spre casa familiei Cioaba, aflata pe Soseaua Alba Iulia, transmite Mediafax. Seful statului a fost primit cu urale de catre rudele si vecinii familiei Cioaba, care i-au spus: „Sa ne traiti, domnule presedinte, va multumim pentru tot”.  Ulterior, seful statului a intrat in salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioaba. Presedintele a dus la locuinta familiei Cioaba o coroana de garoafe rosii cu mesajul „Sincere regrete. Presedintele Traian Basescu”.

Regrete pentru Costică Ștefănescu, la nivel instituțional, nu au existat. Explicabil: țiganii sunt masă de manevră la vot, fanii fotbalistului nu… Nevasta e si mai acidă: traduc pentru prezident: „dacă o mierlești, mânca-ți-aș, vine și la tine caravana de la SPP?“. I-am spus că nu e cazul. Lui Băsescu  îi plac doar țigăniile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.