Țicleanu este optimist: Valoarea nostră își va spune cuvântul

Țicleanu este optimist: Valoarea nostră își va spune cuvântul

aurel ticleanu„Stegarii“ debutează în etapa a VI-a a Ligii I sub comanda noului staff tehnic condus de Aurel Ţicleanu, antrenor care a declarat, într-o conferinţă de presă ce a avut loc astăzi la Stadionul Tineretului, că este optimist în vederea jocului de mâine seară cu ACS Poli Timişoara pentru că felul în care au reacţionat jucătorii la ultimele antrenamente l-a mulţumit, aşadar sunt premise ca echipa să aibă o exprimare foarte bună în teren.

„Nu va fi un duel ușor, rivalii au câteva individualități de marcă, au început bine, iar acest aspect le-a oferit o încredere extraordinară pe care am remarcat-o şi în meciurile în care i-am studiat. A venit și la ei această înfrângere, cu FC Botoșani, eşec care le-a mai redus din entuziasm şi pe care probabil că îşi doresc să-l răzbune. Trebuie să recunosc că am emoții înaintea acestui debut, de altfel orice început este greu, dar mizez pe faptul că băieții vor fi montați, își doresc mult să câștige acest meci şi sunt convins că, până la urmă, valoarea superioară a jucătorilor mei își va spune cuvântul. Dacă vom reuși să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, să atacăm toţi şi să ne apărăm organizat, atunci vom fi greu de «ucis». Îi invit pe «stegarii» noștri să vină la meci, întrucât vor avea ce vedea”, a punctat Aurel Ţicleanu.

Pentru meciul cu ACS Poli, „principalul” galben-negrilor nu se va putea baza pe Alexantru Mateiu (suspendat), iar Fonseca şi Tătar sunt incerţi.

La râdnul său, fundaşul central al „stegarilor” a precizat că îşi doreşte să-i ofere, împreună cu echipa, un debut cu dreptul lui Aurel Ţicleanu în partida de mâine seară. „Este un meci extrem de important pentru formaţia noastră. Ne dorim să câștigăm pentru a trece peste această perioadă grea, dar şi pentru noul staff tehnic. Nu mă tem de nici un jucător al Timişoarei, important este să ne facem noi jocul, să ne impunem, deoarece am dovedit în multe rânduri că putem învinge orice echipă din Liga 1. Dacă fanii vor fi alături de noi, vom redeveni acea echipă cu siguranţă”, a comentat Sergiu Oltean.

Începând cu orele 12.00, vineri, în ziua meciului, de la casele situate la Stadionul Tineretului se pot achiziţiona bilete pentru partida cu ACS Poli Timişoara din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, meci care se va disputa cu începere de la 19.30. Tichetele se vor putea cumpăra de la casa amplasată la Tribuna I, în timp ce de la magazinul oficial al clubului se vor putea procura bilete doar în apropierea orei jocului.

Femeile şi copiii cu vârste de până la 14 ani vor beneficia de acces gratuit. Intrarea acestor persoane se va face exclusiv în sectorul A al Tribunei a II-a.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

  • Tribuna I – 10 lei
  • Tribuna I sectoare S si T – 20 lei
  • Tribuna a II-a – 10 lei
  • Peluza – 5 lei
  • Sector VIP – 75 lei
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.