Grasu XXL, Guess Who şi Maximilian, primele nume confirmate la RMA 2013 Brașov

Grasu XXL, Guess Who şi Maximilian, primele nume confirmate la RMA 2013 Brașov

RMA2013_17iulieÎn doar șase zile de la startul votului pentru artiştii nominalizaţi la Romanian Music Awards 2013 s-au înregistrat peste 350.000 de voturi din 94 de ţări.

„Pentru că am promis că la atingerea acestui prag vom anunţa şi primele nume care vor urca pe scenă, acest lucru s-a întâmplat mai repede decât ne-am imaginat şi ne respectăm promisiunea. Astfel, primele nume confirmate sunt cele ale băieţilor de la Okapi Sound, care vor cânta pe 14 septembrie pe scena RMA 2013,  la Braşov“, precizează organizatorii.

Grasu XXL, Guess Who şi Maximilian şi-au anunţat prezenţa pe scena premiilor şi vin la pachet cu numeroase surprize. Toţi lucrează la albume noi şi vor lansa piese în premieră pe scena RMA 2013!

Mai mult, toţi trei sunt nominalizaţi la premii, iar pentru a-i vota este suficient să intri pe http://rma.1music.ro/, unde ai 14 categorii din care să alegi.

Music Channel şi Utv, organizatorii evenimentului, au decis să le mai ofere fanilor o surpriză şi au stabilit ca atunci când se va atinge pragul de 500.000 voturi, anunţe numele unuia dintre prezentatori.

Romanian Music Awards a ajuns la cea de-a XI-a ediţie, iar după cum v-a obişnuit în anii ce au trecut, premierele, lansarile de videoclipuri şi piese noi nu lipsesc. În cadrul acestui eveniment se lansează hit-urile de mâine.

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.

Nu uita să votezi intrand pe rma.1music.ro, unde 14 categorii îşi asteaptă câstigătorul!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.