FOTOGALERIE Campionat național de Autoslalom la Prejmer

FOTOGALERIE Campionat național de Autoslalom la Prejmer

Poze Cupa UniorLa Prejmer a avut loc etapa a 5-a a Campionatului National (CN) de Autoslalom.

Desi organizatorii anuntasera o prezenta mai mare, in final s-au inscris 26 de sportivi care au concurat la 6 clase. In premiera pentru acest sezon, datorita participarii a 7 autoturisme VW Lupo, s-a premiat separat si clasa monomarca.

Printre cei care au participat s-au aflat si piloti cu participari in competitii internationale de anvergura: Mihai Surubariu, ocupantul primei pozitii la clasa Integrale, care anul trecut a ajuns in finala Campionatului din SUA si Mihnea Stefan, care in anul 2012 a obtinut locul al treilea in competitia BMW Talent.

Avand in vedere ca doar anul acesta a fost data in folosinta, pista a fost apreciata de catre participanti, cei mai multi din ei inscriindu-se deja pentru etapa de karting ce va avea loc pe acelasi circuit in 31 august-1 septembrie din cadrul CNK 2013.

Arbitrii, echipele de interventie, organizatorii au fost foarte promti, succesul cursei apartinandu-le si lor alaturi de sportivi si de fani.

Cupa Unior este la a doua editie, firma brasoveana Unior-Tepid – sponsorul principal – s-a angajat sa o sustina si in anii care vin, cu scopul principal de a sprijini tinerele talente, precum si pe sportivii pasionati, indiferent de varsta; in plus, programul Unior de scule profesionale pentru motociclete, fiind pe ultimii metri pana la lansare, ne vom astepta la implicare si suport si pentru aceasta disciplina sportiva.

CLICK pe foto pentru a se mări!

Leave a Reply

Your email address will not be published.