blog-logo

Codlea se înfrățește cu Râșnovul și Sighișoara

Codlea se înfrățește cu Râșnovul și Sighișoara

catalin munteanConsiliul Local Codlea va discuța în ședința de plen din 29 iulie înfrățirea municipiului cu orașele Râșnov și Sighișoara.

„Este firesc demersul nostru, pentru că dorim să beneficiem de experiența acestor localități în privința atragerii de fonduri europene și al turiștilor. Practic, dorim ca să încheiem parteneriate prin care să ne promovăm reciproc și să realizăm circuite pentru turiști, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat din această înfrățire. Pentru brașoveni cel mai bun exemplu este primarul tânăr al Râșnovului, Adrian Veștea, care a ajuns vestit pe plan național pentru volumul de investiții nerambursabile atrase la Râșnov și dezvoltarea turismului fără precedent în România“, a declarat pentru newsbv.ro primarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean.

Alte articole:   Să vorbim despre vaccinare în alt fel

Primarul din Codlea a precizat că a purtat discuții cu omologii săi din Râșnov și Sighișoara și că și aceștia vor prezenta în consiliile locale decizia consilierilor din Codlea, pentru a da hotărâri similiare de înfrățire.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] „Este firesc demersul nostru, pentru că dorim să beneficiem de experiența acestor localități în privința atragerii de fonduri europene și al turiștilor.Practic, dorim ca să încheiem parteneriate prin care să ne promovăm reciproc și să realizăm circuite pentru turiști, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat din această înfrățire. Pentru brașoveni cel mai bun exemplu este primarul tânăr al Râșnovului, Adrian Veștea, care a ajuns vestit pe plan național pentru volumul de investiții nerambursabile atrase la Râșnov și dezvoltarea turismului fără precedent în România“, a declarat primarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean, citat de newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.