S-a născut a două oară: Un brașovean a slăbit 100 de kilograme într-un an!

S-a născut a două oară: Un brașovean a slăbit 100 de kilograme într-un an!

marian opreaAjutor nesperat pentru un tanar de 33 de ani, din Brasov, care cantarea 220 de kilograme si nu credea ca va mai duce o viata normala.

Operat si indrumat apoi de o echipa de medici inimosi, barbatul a reusit sa scape de povara si isi urmeaza pasiunea: va deveni in curand DJ cu diploma.

Marian incercase toate metodele de slabit si isi petrecuse luni de zile prin spitale, insa nu reusea sa ajunga la o greutate normala.

Impresionati de cazul lui, medicii de la Spitalului Sfantul Constantin din Brasov au vrut sa il ajute. „El a fost pariul nostru, pentru ca, cumva, am raspuns la un strigat de disperare„, spune Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie, citat de Știrile ProTV.

In ianuarie 2012, Marian a facut prima operatie de miscorare a stomacului, in urma careia a slabit intr-un an peste 100 de kilograme. Iar in primavara acestui an a suportat o interventie de indepartare a excesului de piele din zona abdominala.

Marian Oprea: „M-am nascut a doua oara si astept sa ma recuperez cat mai repede dupa cele doua interventii si sper sa fie bine„.

Aceeisi medici i-au oferit si sprijinul moral ca Marian sa lupte pentru visul lui, acela de a deveni DJ. „Aveam un complex si chestia asta m-a impiedicat sa am curajul sa fac ceea ce vreau. O sa o fac de acum incolo, cu mai multa incredere bineinteles„, spune Marian.

Spitalul Sf. Constantin din Brasov a suportat costurile interventiei – 5.000 de euro.

  1. Felicitari Marian!!!! Sa fii bine, sanatos si fericit si sa-ti implinesti toate visele!
    Nu uita ca ai facut un lucru pe care nu multi il fac!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.