15 programe de licență închise la Universitatea Transilvania

15 programe de licență închise la Universitatea Transilvania

Rectoratul Universitatii TransilvaniaMai multe programe de licenţă de la instituţii de învăţământ superior din Brașov sunt propuse să intre în lichidare începând cu anul universitar 2013-2014, pentru acestea urmând să nu se mai organizeze admitere.

La Universitatea „Transilvania” din Braşov sunt propuse să intre în lichidare 15 programe de licenţă, dintre care 14 la IF şi unul ID.

Universitatea a cerut închiderea următoarelor programe, pentru că nu mai exista cerere pentru ele: Mecanica fină şi nanotehnologii de la Facultatea de Design de Produs şi Mediu, Instrumentaţie şi achiziţii de date de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, Ingineria prelucrării lemnului (în limba engleză) de la Facultatea de Ingineria Lemnului, Informatică (în limba germană) şi Matematică de la Facultatea de Matematică şi Informatică, Fizică şi Tehnologia construcţiilor de maşini (în limba franceză) la Facultatea de Inginerie Tehnologică şi Management Industrial, Chimie, Ingineria elaborării materialelor metalice, Ingineria procesării materialelor, Ingineria şi informatica proceselor chimice şi biochimice, Echipamente pentru procese industriale şi Inginerie economică în industria chimică şi de materiale de la Facultatea de Ştiinţă şi Ingineria Materialelor, Ştiinţe ale informării şi documentării (la formele de învăţămînt de zi şi la distanţă) de la Facultatea de Litere.

 

sursa: hotnews.ro

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cabinetele de optica medicală Optic House - Consultații oftalmologice de calitate la Brașov
Loading...
 1. de unde culegeti totusi informatiile astea? nu sunt sigur daca sunt actuale sau in mare parte corecte.
  de exemplu, Informatica (aplicata) in limba germana stiu ca este prezenta, mai mult, numarul de locuri este dublu, am inteles din surse sigure ca exista chiar si un program de master pe aceeasi directie. deci ce vorbim aici?

  Reply
 2. Dl. Mircea are dreptate. Specializarile „Informatica in limba germana” si „Matematica” nu mai exista de ani buni la Facultatea de Matematica si Informatica. Exista in schimb „Informatica aplicata (in limba germana)” si respectiv „Matematica informatica”. Se poate verifica din brosura de admitere publicata de universitate sau direct pe site-ul universitatii.

  Stirea cu desfiintarea era rasuflata inca de acum un an, cand a mai fost publicata. Informatiile dvs. relativ la cele de mai sus sunt depasite. Posibil ca si pentru alte specializari sa aveti niste „noutati” vechi 🙁

  Reply
  • asa e. toata presa a publicat aceast stire „rasuflata“. am dat si explicatia – MEN a dat aceasta lista cu speecializarile pe 2013. Pe cale de consecinta inteleg ca fie nu vreti sa cititi, fie pur si simplu aveti alta preocupare

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.