„Recoltă” bogată de hoţi din Săcele

„Recoltă” bogată de hoţi din Săcele

catusePoliţiştii din Săcele au prins vineri doi localnici de 18 și 17 ani și o tânără de 17 ani, care sunt suspecți în cazul furtului prin efracție comis în data 22 februarie 2013 dintr-o locuință din municipiu. Atundi au fost sustrase bunuri electronice și electrocasnice în valoare totală de 4.000 lei.

Din fericire, bunurile au fost recuperate în totalitate de polițiști, fiind găsite în urma unor percheziții efectuate la domiciliile a doi dintre suspecți. Cei trei suspecți au fost reținuți de polițiști și prezentați magistraților, care au dispus arestarea preventivă a tânărului de 18 ani și cercetarea în libertate a celorlalți doi, pentru furt calificat şi violare de domiciliu.

Săceleancă prinsă la furat în piața Dacia din Brașov

Sâmbătă noapte, la ora 00.30, polițiștii din Braşov, împreună cu polițiști locali, au depistat  o săceleancă de 18 ani, care escalada gardul Pieţei Dacia, din interior către exterior.

Oamenii legii au găsit  asupra ei 60 lei şi 3 telefoane mobile, iar în urma verificărilor efectuate ulterior a rezultat faptul că bunurile fuseseră sustrase în noaptea respectivă dintr-un magazin aflat în incinta pieţii, după ce a spart cu o piatră un geam. Tânăra, cunoscută cu antecedente penale, cu furturi comise pe raza municipiului Brașov încă de când era minoră, a fost reținută de polițiști și prezentată magistraților brașoveni, care au emis pe numele ei mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de polițiștii I.P.J.Brașov pentru documentarea întregii ei activități infracționale.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via