blog-logo

Studentă din Brașov ameninţată cu moartea de musulmani din cauza fostului iubit

Studentă din Brașov ameninţată cu moartea de musulmani din cauza fostului iubit

voalul-islamului-femeiÎn baza unei legi nescrise a religiei islamice, o studentă la Facultatea de Medicină din Braşov, cu dublă cetăţenie, română şi iordaniană, a fost condamnată la moarte, prin împuşcare, în Iordania, ţara în care trăiesc părinţii ei.

Totul s-a petrecut din cauza dorinţei de răzbunare a fostului ei iubit, care fusese părăsit. Acesta a postat pe contul ei de Facebook, fără ca tânăra să ştie, comentarii defăimătoare la adresa lumii musulmane, pecum şi fotografii considerate indecente în lumea islamică.

Înspăimântată de ameninţările cu moartea primite de la musulmani, tânăra s-a adresat Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Braşov, acuzându-l pe fostul ei iubit de infracţiuni informatice.

Alte articole:   Kids Tâmpa U16, prima victorie în Liga Elitelor

Fiind imagini care contraveneau religiei islamice, tânăra era ameninţată cu moartea prin împuşcare. În urma cercetărilor, a fost identificat fostul iubit al fetei, care a recunoscut că i-a accesat conturile din dorinţa de a se răzbuna”, a dezvăluit şeful BCCO Braşov, comisarul şef Gabriel Florescu.

Tânărul braşovean, care este cercetat în libertate, riscă până la şapte ani de închisoare, scrie Libertatea.

Distribuie dacă îți place!
 1. Nici nu imi pot imagina ce stres si ce presiune e pe saraca fata… cum mai poate face fata facultatii ? (mai ales la Medicina!)

  Reply
 2. […] O studenta din Brasov, care are atat cetatenie romana, cat si iordaniana, a fost condamnata la moarte prin impuscare in Iordania, pentru ca fostul iubit al acesteia a vrut sa se razbune intr-un mod mai mult decat bizar. Astfel, tanara nu va mai putea pune piciorul in Iordania, unde locuiesc parintii ei, pentru ca iubitul pe care il parasise a postat pe pagina fetei de Facebook jigniri la adresa musulmanilor, scrie portalul newsbv.ro. […]

  Reply
 3. In legea lor putea fi condamnata pentru mai putin lucru. Daca iubitul ei dovedea ca ceva indecent… putea fi condamnata la moarte cu pietre, nu cu gloante.

  Reply
 4. Statul roman ce face cand un cetatean al sau e amenintat see you moartea de niste teroristi? Ce masuri va lua pentru protectia ei? Ii va recomanda sa vina in Romania?
  Asta m-ar interesa pe mine ca cetatean nu ce risca idiotul ala iresponsabil.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov