blog-logo

Persoană căzută de la etaj în Brașov

Persoană căzută de la etaj în Brașov
Foto: arhiva

Foto: arhiva

14.45 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, bărbatul a fost la o petrecere la nişte amici în cartierul Tractorul, pe strada Constructorilor, unde a băut toată noaptea. Dimineaţa, în jurul orei 06.30, s-a pregătit să plece acasă, însă nu ştia prea bine blocul respectiv, pentru că era pentru prima dată acolo.

Din acest motiv, pe casa scării, tânărul a confundat uşa spre ieşire cu cea a balconului, care are o înălţime de doar 60 centimetri şi a căzut în gol de la etajul al treilea.

Conform sursei citate, bărbatul a suferit fracturi severe la bazin şi membre, dar nu s-a lovit la cap şi nu îi este pusă viaţa în pericol.

Alte articole:   Se schiază pe toate pârtiile din Postăvarul. De astăzi s-a deschis și pârtia Sulinar

11.30 Victima este un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a fost dus de urgență la Spitalul Județean,  în comă. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili identitatea bărbatului şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

7.30 Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost alertat să intervină în cazul unei persoane căzute de la etaj, în jurul orei 7.15.

Incidentul a avut loc pe Aleea Constructorilor, vizavi de Stadionul Forex. Un echipaj SMURD a plecat la fața locului.

Revenim cu amănunte despre caz.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.