Traficante de mionori și proxenete reținute de DIICOT Brașov

Traficante de mionori și proxenete reținute de DIICOT Brașov

femeie arestataProcurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Braşov au anihilat un grup infracţional, specializat în traficul de minori şi proxenetism.
Potrivit DIICOT, au fost reținute Simon Maria Magdalena, Păncescu Alina Nicoleta, Pascu Nicoleta, Paţilea Mariana şi Mureşan Alina-Lenuţa, din municipiul Braşov, care au obţinut sume substanţiale de bani din exploatarea prin obligarea la practicarea prostituţiei sau înlesnind practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin.
Procurorii DIICOT au identificat până în prezent un număr de 10 persoane minore şi majore, pe care inculpatele le-au plasat clienţilor din mediul de afaceri din municipiul Braşov, tarifele percepute fiind între 200 şi 800 lei. 
Raporturile sexuale erau întreţinute, pe bază de recomandare, în locaţii deţinute de către inculpate sau în unităţi hoteliere de pe raza municipiul Braşov, a municipiului Bucureşti sau a judeţelor Argeş, Prahova, Covasna, precum şi la domiciliile diverşilor clienţi.
Procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatelor şi au solicitat Tribunalului pentru minori şi familie Braşov arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.
Cercetările în cauză au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov. 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.