blog-logo

Au început alegerile pentru șefia PNL Brașov. Lupta se dă între Căncescu și Muntean

Au început alegerile pentru șefia PNL Brașov. Lupta se dă între Căncescu și Muntean

alegeri pnl5Aglomerație mare la Aro Palace. Cele trei săli Europa, reunite, nu au fost suficiente pentru cei 1.400 de delegați liberali așteptați la conferința județeană. Au fost puse scaune și pe holul dinm fața sălilor de conferință, cei de aici putând vedea prezidiul pe câteva plasme. Printre invitați, Mihai Pascu (PC, vicepreședinte al Consiliului Județean) și Ionel Fliundra (președintele PPDD Brașov, consilier județean).

Intrarea delegaților în sala s-a făcut greoi, pe bază de buletin și ecuson, după ce au trecut prin filtre formate din oameni de ordine. Delegații au primit de la candidați programele lor politice, dar și tricouri cu Cătălin Muntean.

Alte articole:   Ninsoare și viscol - Cum va arăta vremea în luna decembrie și câtă zăpadă vom avea de Crăciun

În cursă s-au înscris șase persoane (lista AICI), dar practic pentru președinția PNL la nivel județean lupta se dă între actualul lider, Aristotel Căncescu, președinte al Consiliului Județean Brașov, și Cătălin Muntean, primarul din Codlea, omul de afaceri care deține brandul Peneș Curcanul.

Distribuie dacă îți place!
 1. dau scorul Muntean in cadere libera.

  Reply
 2. Este strans rau. Sa vedem.

  Reply
 3. Aristotel Căncescu 698 voturi la 494 Cătălin Munteanu.

  Reply
 4. Primarul Catalin Muntean,nu gestioneaza intr un mod eficient serviciile administrative, locale … sistemul urbanistic, programul de audiente,… etc.

  Reply
 5. scorul a fost 1-0 ideea e ca Muntean nu se prezinta in finale.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.