Prețul apartamentelor la Brașov este în scădere

Prețul apartamentelor la Brașov este în scădere

imobiliare brasovDupă ce în aprilie preţurile cerute pentru apartamentele din întreaga ţară s-au depreciat, înregistrându-se o scădere de 2,4%, de la 953 la 935 de euro pe metru pătrat, în luna mai piaţa rezidenţială a fost marcată de stabilitate.

Astfel, la nivel naţional în luna mai a fost consemnată o apreciere uşoară, de 0,3%, până la 938 de euro pe metru pătrat. Cu toate acestea, tendinţa generală în marile oraşe ale ţării a fost, cu două excepţii, una de scădere, se arată într-un comunicat al portalului imobiliare.ro.

În Capitală, pretenţiile proprietarilor şi dezvoltatorilor s-au redus cu 3,9% în ultimele 12 luni, la 1.096 de euro pe metru pătrat, faţă de 1.140 de euro pe metru pătrat în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pe următorul loc se află Braşovul, unde preţurile solicitate de vânzători şi intermediari sunt cu 1,8% mai mici comparativ cu sfârşitul lunii mai 2012. În aceste condiţii, preţul mediu a ajuns la 833 de euro pe metru pătrat, faţă de 848 de euro pe metru pătrat anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate