blog-logo

Lista completă a candidaților PNL pentru șefia organizației județene

Lista completă a candidaților PNL pentru șefia organizației județene

pnl_siglaAstăzi a expirat termenul de înscriere a celor care doresc să intre în cursa pentru conducerea organizației județene a PNL.

Astfel, la ora 10.30, termenul limită pentru depunerea candidaturilor, în cursă au intrat actualul lider al PNL Brașov, Aristotel Căncescu – președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Atomei – viceprimarul Brașovului, senatorul Ioan Ghișe, fost primar al Brașovului, Constantin Lupu – fost director interimar la Protecția Consumatorului Brașov, Cătălin Muntean – om de afaceri și primar al municipiului Codlea și Sorin Varga – om de afaceri.

De asemenea, pentru Biroul Politic format din 28 de membri, preşedinte, nouă vicepreşedinţi şi 19 membri şi-au depus candidatura 57 de persoane. Pentru Comisia de Arbitraj formată din cinci membri candidează 10 persoane, iar pentru Comisia de Cenzori formată din trei persoane şi-au depus candidatura cinci membri ai partidului.

Alte articole:   Kerekes, atacantul ACS Kids Tâmpa, a învățat fotbalul în Italia

La conferinţa judeţeană de alegeri participă 1.400 de delegaţi, cei mai mulţi de la organizaţia municipală Braşov – 320, urmaţi de organizaţia municipală Codlea cu 140 de persoane, organizaţia municipală Săcele cu 127 de persoane, Zărneşti cu 91, iar municipiul Făgăraş şi comuna Feldioara cu câte 70 de delegaţi.

Potrivit secretarului general al PNL Braşov Claudiu Cornea, organizaţia judeţeană Braşov ocupă locul trei pe ţară în ceea ce priveşte rezultatele obţinute după alegerile de anul trecut ca număr de mandate de primar obţinute – 22 şi foarte mulţi aleşi locali, consilieri judeţeni, municipali şi comunali.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] cursă s-au înscris șase persoane (lista AICI), dar practic pentru președinția PNL la nivel județean lupta se dă între actualul lider, […]

    Reply
  2. […] Peste 1.200 de delegaţi ai PNL Braşov au participat la conferinţa teritorială a partidului, care s-a desfăşurat astăzi cu începere de la ora 10.00 la Aro Palace. Citeşte aici care au fost candidaţii pentru această funcţie. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.