Vineri, program redus la pașapoarte și permise auto!

Vineri, program redus la pașapoarte și permise auto!
foto: dinbrasov.blogspot.com

foto: dinbrasov.blogspot.com

În vederea continuării efectuării lucrărilor de dezinsecție, vineri, 7 iunie 2013, începând cu ora 12.00, Serviciile Publice Comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, care funcționează în sediul Instituției Prefectului din strada Turnului nr. 13, nu vor efectua activități de lucru cu publicul.

De asemenea, conducerea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov adresează, cetăţenilor judeţului Braşov, rugămintea de a efectua demersurile necesare obţinerii unui paşaport (în special pentru copii minori), din timp, pe parcursul lunilor iunie și iulie.

“Adresăm această rugăminte cetăţenilor judeţului Braşov în scop preventiv. Ştim, cu toţii, că, în luna august, Serviciul de Eliberare a Paşapoartelor va fi foarte aglomerat cu solicitările locuitorilor judeţului care lucrează în străinătate şi care, ca în fiecare an, vor folosi perioada de concediu pentru reînnoirea paşapoartelor. Pentru a evita cozi interminabile, oboseala şi stresul este în beneficiul fiecăruia să efectuăm astfel de proceduri din timp”, se arată într-un comunicat de presă semnat de prfectul Brașovului, Mihai Mohaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.