Concurs de streetball La Liceul de Informatică

Concurs de streetball La Liceul de Informatică

streetball challengeTinerii braşoveni sunt provocaţi la mişcare şi socializare de către Organizaţia Municipală TNL Braşov.

Pasionaţii de streetball sunt invitaţi sâmbată 8 iunie, ora 9.00, la prima ediţie a TNL STREETBALL CHALLENGE.

Deoarece vremea este nefavorabilă, competiţia se va desfăşura la Colegiul Naţional „Grigore Moisil” (Liceul de Informatică).

Evenimentul va debuta cu un meci demonstrativ surpriză și se va încheia cu premierea tuturor participanților.

Toate informațiile legate de eveniment pot fi accesate pe pagina de Facebook -TNL STREETBALL CHALLENGE. Înscrierea echipelor se va face online. Pe pagina de Facebook mai sus menționată se va afla un formular de inscriere ce va fi completat de un reprezentant al fiecărei echipe și trimis ulterior pe adresa de e-mail tnl.streetball@yahoo.com, până la data de 7 iunie ora 15.00.

“Considerăm că tinerii îşi doresc să aibă parte şi de alte activităţi, în afara petrecerilor şi a campionatelor de fotbal. Cu ceva timp in urmă, împreună cu mai multi colegi ai organizaţiei municipale TNL Braşov, am ajuns la concluzia că avem fiecare multe cunoştinţe care merg să joace streetball, dar nu se organizează evenimente destinate lor, astfel încât, am considerat că este momentul să ne adresam şi lor. Sperăm ca TNL STREETBALL CHALLENGE să devină o tradiţie”, a declarat Vlad Mocan, coordonatorul evenimentului (președinte al organizației municipale TNL Brașov).

“Suntem nerăbdători să înceapă acest eveniment pe care îl pregătim şi îl aşteptăm deja de ceva timp. Ne dorim să oferim tinerilor braşoveni posibilitatea de a socializa şi în afara reţelelor de pe internet, de a petrece timpul în aer liber şi de a face mişcare. Ne propunem, de asemenea, să creăm un spectacol şi un mediu propice unei competiţii reale cu premii consistente, care să atragă un număr cât mai mare de participanți și la edițiile viitoare”, a precizat și Teodora David – coordonator eveniment (membru al Biroului Politic Municipal TNL Brașov).

Leave a Reply

Your email address will not be published.