Condiții mai bune pentru câinii de la Stupini

Condiții mai bune pentru câinii de la Stupini

adapost caini stupiniFundaţia „Love Underdogs“ din Anglia a investit în ultimele două luni şi jumătate în adăpostul pentru câini din cartierul Stupini 10.000 de lei, în cadrul unui proiect-pilot de susţinere a padocului.
Proiectul a demarat la 1 martie 2013 împreună cu Asociaţia pentru protecţia animalelor „Milioane de Prieteni“ din Braşov.
În cadrul acestui program, un reprezentant al Asociaţiei Milioane de Prieteni a fost prezent zi de zi la Adăpostul de la Stupini pentru a ajuta echipa Serviciului Public de Gestionare a Animalelor în activitatea de îngrijire a câinilor. Totodată, din fondurile Fundaţiei Love underdogs au fost reparate cuştile, au fost separate femelele de masculi, s-au făcut garduri între cuşti pentru ca animalele să nu se ia la bătaie, câinii au fost vaccinaţi şi microcipaţi şi au fost lăsaţi câte 4-5 câini într-o boxă.
Adăpostul de la Stupini se află în administrarea Serviciului Public de Gestionare a Animalelor din cadrul Primăriei Braşov, iar Asociaţia Milioane de Prieteni care are în îngrijire 600 de câini este privată şi îşi asigură fondurile din donaţii interne şi externe.

  1. Multa Muie pt toti marii iubitori de animale, din cauza ca hraniti si inmultiti jivinele nu mai putem sa mergem linistiti pe strada. Tot timpul trebuie sa fim cu ochii in patru, ca se mai trezeste cate o javra sa latre si sa atace trecatorii. Exemplul cel mai recent: Brasov, sub balcon pe str. General Dumitrache nr. 275 sc B. Aici e o haita de caini crizati care latra non stop si nici o institutie nu face nimic.

    Nu mai zic de Mangalia si Bucuresti unde trebuie sa mergi cu baston de cauciuc la tine ca sa razbesti prin oras.

    Reply
  2. ptr copii ….CAM PE CAND VOR FI CEVA CONDITI MAI BUNE ? adica macar asa o majorare a alocatiei ………….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.