Se schiază excelent în Poiana Brașov și Predeal

Se schiază excelent în Poiana Brașov și Predeal

schi poiana brasovStratul de zăpadă pe pârtiile din Poiana Braşov măsoară între 40 şi 60 de cm, iar condiţiile de schiat sunt dintre cele mai bune, a declarat, vineri, Dorin Drăgoi, administratorul Domeniului Schiabil din staţiune.

‘Se schiază ca în Eleveţia, vă spun cu toată responsabilitatea. Condiţiile sunt foarte bune pentru că stratul de zăpadă a mai crescut după ninsorile din ultimele zile, iar temperatura destul de scăzută a făcut ca acesta să se păstreze foarte bine. Cred că la Poiana Braşov se va putea schia în condiţii bune până la jumătatea lunii aprilie’, a spus Drăgoi.
Instalaţiile pe cablu funcţionează la întreaga capacitate, iar preţurile pentru cartele s-au redus cu 20%. Şi hotelierii au scăzut preţurile la cazare şi servicii. Administratorii hotelurilor spun că numărul turiştilor va fi mare în acest week-end având în vedere Paştele romano-catolic şi rezervările care s-au făcut în staţiune, dar şi începerea vacanţei de primăvară a elevilor.
Şi la Predeal se schiază în condiţii bune pe toate pârtiile, dar stratul de zăpadă măsoară aici până la 35 de cm pe pârtii, au precizat reprezentanţii Centrului de informaţii turistice din staţiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.