Revin plimbările cu bicicleta la Brașov

Revin plimbările cu bicicleta la Brașov

 

foto: brasovulpedaleaza.ro

foto: brasovulpedaleaza.ro

Asociația Brașovul Pedalează vă invită la prima Masă Critică din Brașov din anul 2013 va acea loc vineri, 29 martie, de la ora 18.00.

Locul de întâlnire este același ca și până acum, adică statuia Lupoaicei cu pui din fața Primăriei Brașov.Traseul parcurs va fi același, adică:Primărie – str. Nicolae Iorga, Casa Armatei, giratoriu Livada Poștei, blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, giratoriu Făget, str. Aurel Vlaicu, giratoriu Plevnei, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, Aula Universității, blvd. Iuliu Maniu, Primărie. Traseul are 13,3 km și este parcurs de obicei într-o oră.

„Pot participa toți cei care au bicicletă, nu există taxă de participare sau listă de înscriere.Rugămintea noastră este ca minorii sub 14 să vină însoțiți de părinți care să aibă grijă de ei. De asemenea, pentru a da un exemplu pozitiv, recomandăm purtarea căștii de protecție, deși nu este obligatorie“, a precizat Robert Lazar, inițiatorul Mișcării Masa Critică din Brașov, care promovează mersul pe biciletă în Brașov.

Alte articole:   Încă un incendiu de vegetație, la Șinca
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap